روغن سقز: خواص و مضرات / روغن سقز برای پوست صورت، مو، کمردرد و واریس

خوراکی ها و گیاهان ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ بدون دیدگاه

روغن سقز چیست / خواص و مضرات روغن سقز / طرز تهیه روغن سقز / خواص روغن سقز برای پوست صورت و مو / روغن سقز برای کمردرد و واریس / طریقه مصرف روغن سقز

روغن سقز : یکی از روغنهای پرخاصیت است که مصرف خوراکی آن می تواند مشکلات گوارشی را برطرف کند.

روغن سقز خاصیت ضد نفخ دارد و برای درمان یبوست مفید است.

غذا را هضم کرده و در پی آن افزایش اشتها را در پی دارد.

به عنوان یک آنتی بیوتیک عمل کرده و زخم معده را نیز درمان می کند و باکتری های آن را از بین می برد.

روغن سقز, روغن سقز چیست, خواص روغن سقز, مضرات روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز, خواص روغن سقز برای پوست صورت, روغن سقز برای کمردرد, روغن سقز برای مو, روغن سقز برای واریس, طریقه مصرف روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز در خانه

روغن سقز, روغن سقز چیست, خواص روغن سقز, مضرات روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز, خواص روغن سقز برای پوست صورت, روغن سقز برای کمردرد, روغن سقز برای مو, روغن سقز برای واریس, طریقه مصرف روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز در خانه

روغن سقز بوی خوش را جایگزین بوی بد دهان کرده و نفس را خوشبو می کند.

ویتامینD و کلسیم موجود در آن باعث درمان شکستگی های خفیف و تقویت استخوان می شود و از نرمی استخوان پیشگیری می کند.

خاصیت ضد درد و ضد آرتروز داشته و در درمان واریس بسیار موثر است.

روغن سقز دوای استخوان درد، پا درد، گرفتگی عضلات، و دردهای ماهیچه ای است.

در ادامه این مقاله از نایریکا به خواص و مضرات روغن سقز، طرز تهیه روغن سقز در خانه، خواص روغن سقز برای پوست صورت و مو، روغن سقز برای کمردرد و واریس و طریقه مصرف روغن سقز می پردازیم.

با ما همراه باشید.


برای دسترسی سریع به محتوای متن از لینکهای زیر استفاده کنید:


روغن سقز چیست

در فصل پاییز خراشی بر تنه درخت بنه می نهند تا مایع ای زرد رنگ از آن خارج شود.

روغن سقز, روغن سقز چیست, خواص روغن سقز, مضرات روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز, خواص روغن سقز برای پوست صورت, روغن سقز برای کمردرد, روغن سقز برای مو, روغن سقز برای واریس, طریقه مصرف روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز در خانه

روغن سقز چیست

پس از خشک شدن این مایع به حالت خشک و سفت در می آید.

از این شیره، روغنی حاصل می شود که به روغن سقز معروف است. این روغن سرشار از ویتامین A، B و D می باشد.


خواص روغن سقز

ضد نفخ است، جهت هضم غذا مؤثر است و مسکن درد مفاصل می باشد، این روغن همچنین مسهل است و در درمان کمر درد و پا درد، آرتروز و سیاتیک مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن سقز جهت ماساژ مفاصل و تسکین درد مفاصل مفید است.

این روغن خواص خوراکی زیادی نیز دارد که تقویت معده یکی از آنهاست.

روغن سقز, روغن سقز چیست, خواص روغن سقز, مضرات روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز, خواص روغن سقز برای پوست صورت, روغن سقز برای کمردرد, روغن سقز برای مو, روغن سقز برای واریس, طریقه مصرف روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز در خانه

خواص روغن سقز

یکی از بهترین روغن‎های ماساژ بدن، روغن سقز می‎باشد، دلیل مناسب بودن این روغن برای ماساژ خواص درمانی آن مانند مسکن برای درد مفاصل، تقویت ماهیچه ها، مرطوب کننده پوست و … است.

روغن سقز بی رنگ، بی بو و قابل اشتعال است. و هنگامی که روی پوست استفاده می شود احساس گرما خواهید کرد.

بسیاری از افراد پس از مالیدن آن بر روی پوست، بعد از چند ساعت از دردهای مزمن خلاصی می یابند.

روغن سقز بعنوان یک داروی گیاهی است که از دیدگاه حکمای طب سنتی مالیدن روغن سقز می‌تواند به درمان واریس، استخوان درد، پا درد، گرفتگی عضلات، آرتروز، سیاتیک، زانو درد، روماتیسم، ترمیم محل شکستگی ها و دردهای مزمن عضلانی و ماهیچه ایی کمک کند.

خواص دیگر روغن سقز

  • تقویت نیروی جنسی
  • بهترین برای تسکین درد کمر و درد های مفصلی
  • بهترین برای رویش مجدد موهای آسیب دیده
  • بهترین برای التیام سوختگی و از بین بردن جای آن
  • درمان تکرر و قطره قطره آمدن ادرار
  • از بین برنده ماه گرفتگی پوست بدن
  • درمان ترک لب
  • درمان نرمی استخوان
  • مفید در درمان بیماریهای آتریت روماتوئید

مضرات روغن سقز

اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید برای استعمال این روغن با پزشک مشورت کنید.

روغن سقز, روغن سقز چیست, خواص روغن سقز, مضرات روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز, خواص روغن سقز برای پوست صورت, روغن سقز برای کمردرد, روغن سقز برای مو, روغن سقز برای واریس, طریقه مصرف روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز در خانه

مضرات روغن سقز

ممکن است برای برخی افراد حساسیت های پوستی ایجاد کند، بنابراین پیش از مصرف، بر روی پوست بازو آن را تست کنید.


طرز تهیه روغن سقز

سقز خام صمغی کاملا طبیعی به رنگ سبز خیلی روشن ، غلیظ و بسیار چسبنده است .

معمولا از تنه درخت سقز یا بنه در فصل پاییز به طور طبیعی یا با ایجاد شکاف صمغی خارج می‌شود که در فارسی به آن سقز گویند و در ساخت آدامس مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن سقز, روغن سقز چیست, خواص روغن سقز, مضرات روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز, خواص روغن سقز برای پوست صورت, روغن سقز برای کمردرد, روغن سقز برای مو, روغن سقز برای واریس, طریقه مصرف روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز در خانه

طرز تهیه روغن سقز

همچنین خواص درمانی و صنعتی بسیاری دارد. نام‌های دیگر سقز، بنه و پسته کوهی است.

روغن تربانتین مایعی است روغنی که از تقطیر انگم انواع درختان بدست می‌آید و مصارف صنعتی و دارویی دارد.

ماده آلی آنها از گروه ترپن‌ ها هستند و ساختار مولکولی گوناگون دارند. یکی از منابع اولیه تربانتین، تهیه انگم از درخت پسته کوهی است.


خواص روغن سقز برای پوست صورت

  • شادابی پوست صورت
  • جلوگیری از اختلالات پوستی و تشویش
  • خواص ضد التهاب و دارا بودن بوی خوش
  • مناسب برای درمان سوختگی
  • محافظت پوست در برابر اشعه UV (ماورابنفش)
  • از آکنه جلوگیری می کند
روغن سقز, روغن سقز چیست, خواص روغن سقز, مضرات روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز, خواص روغن سقز برای پوست صورت, روغن سقز برای کمردرد, روغن سقز برای مو, روغن سقز برای واریس, طریقه مصرف روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز در خانه

خواص روغن سقز برای پوست صورت

 جوان سازی پوست صورت

مقادیر بالای اسید بوسولیکو آنتی اکسیدان های موجود در سقز با افزایش خاصیت کشسانی پوست، به رفع چین و چروک و لکه های پوستی کمک کرده و باعث جوانسازی پوست صورت می شود.

پوست خشک و حساس

سقز یکی از بهترین مواد طبیعی برای درمان پوست خشک و حساس می باشد.

ماسک کندر (سقز) برای پوست صورت

۲ تکه کوچک کندر را در یک فنجان روغن بادام بریزید و حرارت دهید تا کندر آب شود.

مقداری از این روغن را بر روی پوست خود ماساژ دهید و بگذارید یک شب بماند تا جذب شود و پوست خشک و حساس را درمان کند.


روغن سقز برای کمردرد

سیدجلال حسینی متخصص طب سنتی با اشاره به درمان دیسک کمر به وسیله داروهای گیاهی اظهار داشت:

ترکیب روغن سقز و بادام تلخ را به روی کمر باید به آرامی ماساژ داد تا فشار ناشی از آن از روی رگ‌های سیاتیک برداشته شود.

روغن سقز, روغن سقز چیست, خواص روغن سقز, مضرات روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز, خواص روغن سقز برای پوست صورت, روغن سقز برای کمردرد, روغن سقز برای مو, روغن سقز برای واریس, طریقه مصرف روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز در خانه

روغن سقز برای کمردرد

برای درمان دردهای استخوانی این روغن را حتما از بالا به پایین ماساژ دهید.


روغن سقز برای مو

مخلوط  روغن سقز با زفت برای درمان کچلی موثر است و همچنین بهترین راه برای رویش مجدد موهای آسیب دیده است.

روغن سقز, روغن سقز چیست, خواص روغن سقز, مضرات روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز, خواص روغن سقز برای پوست صورت, روغن سقز برای کمردرد, روغن سقز برای مو, روغن سقز برای واریس, طریقه مصرف روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز در خانه

روغن سقز برای مو

استفاده ی موضعی از روغن سقز بر روی موها و پوست سر با افزایش گردش خون به تقویت فولیکول های مو کمک کرده و ریزش مو را درمان می کند.

روغن سقز  به دلیل بوی خوبی که دارد برای تهیه لوازم آرایشی و صابون هم استفاده می شود.


روغن سقز برای واریس

سیاهرگ‌ها و عضلات پا را در به حرکت درآوردن موثر خون کمک کرده و باعث تخلیه خون از رگ‌ها می‌شود که باعث می‌شود واریس بتدریج از بین برود.

محل را با صابون شسته و روغن سقز را بمالید و از پایین به بالا محل واریس را ماساژ دهید.

روغن سقز, روغن سقز چیست, خواص روغن سقز, مضرات روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز, خواص روغن سقز برای پوست صورت, روغن سقز برای کمردرد, روغن سقز برای مو, روغن سقز برای واریس, طریقه مصرف روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز در خانه

روغن سقز برای واریس

هر روز سه بار این ماساژ را انجام دهید.

بعد از استفاده از شیره سقز نیازی به استفاده از جوراب واریس نیست ،در صورت دلخواه می توانید استفاده کنید.


طریقه مصرف روغن سقز

مالیدن  روغن سقز روی زخم به التیام آن کمک می‌کند و مخلوط سقز با عسل و عصاره آلوئه ورا جهت التیام زخم های دیابتی موثر است.

روغن سقز, روغن سقز چیست, خواص روغن سقز, مضرات روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز, خواص روغن سقز برای پوست صورت, روغن سقز برای کمردرد, روغن سقز برای مو, روغن سقز برای واریس, طریقه مصرف روغن سقز, طرز تهیه روغن سقز در خانه

طریقه مصرف روغن سقز

خوردن روغن سقز در حالت ناشتا، باعث دفع سنگ کلیه خواهد شد.



نظر خود را ارسال کنید

  Subscribe  
Notify of