انتخابات شورایاری‌ ها سال ۹۹ و ۹۸ / آخرین اخبار / اعلام نتایج اولیه / سهم زنان

اجتماعی 🔥 ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ بدون دیدگاه

انتخابات شورایاری‌ ها سال ۹۹ و ۹۸ / آخرین اخبار / اعلام نتایج اولیه / سهم زنان

سهم «زنان» در انتخابات شورایاری‌ها چقدر بود؟

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری:

دیروز در انتخابات شورایاری‌ها ۲۵ درصد نامزدها زنان بودند و ۳۹ درصد رای دهندگان را نیز زنان تشکیل دادند.


اعلام نتایج اولیه انتخابات شورایاری‌ ها

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌هادر حساب توئیتری خود از شروع بارگذاری نتایج اولیه انتخابات در سایت Shorayari.tehran.ir خبر داد و نوشت:

نتایج اولیه انتخابات شورایاری در جلسه مشترک هیأت نظارت و ستاد اجرایی بررسی شد و هم‌اینک در حال بارگذاری اسامی هستند.

شهروندان می‌توانند از ساعت ۶ صبح امروز (شنبه – ۵ مرداد) نتایج را در این وب‌سایت مشاهده کنند/ ایسنا


رئیس ستاد اجرایی انتخابات شورایاری‌ ها:

در صورتی که نیاز باشد زمان انتخابات شورایاری‌های تهران تا ساعت ۲۰ تمدید خواهد شد.


تمدید انتخابات شورایاری‌ها تا ساعت ۱۸

مسئول اطلاع رسانی ستاد انتخابات پنجمین دوره شورایاری‌ها در تهران از تمدید دو ساعته زمان انتخابات خبر داد.


تست رای مجدد در انتخابات شورایاری‌ ها توسط محسن هاشمی

رئیس شورای شهر صبح امروز پس از آنکه در کاشانک در انتخابات شورایاری‌ها شرکت کرد، از برخی حوزه‌های انتخابات سطح شهر نیز بازدید کرد.

محسن هاشمی با حضور در مسجد فخریه محله منیریه پس از بازدید از این حوزه، امکان رای دوباره افراد در شعب را تست کرد که مشخص شد هیچ شهروندی نمی‌تواند در دو شعبه در انتخابات شورایاری‌های شهر تهران شرکت کند/ ایسنا


نحوه اخذ رای الکترونیکی در انتخابات شورایاری‌ ها

/ایرنا

نحوه اخذ رای الکترونیکی در انتخابات شورایاری‌ ها

نحوه اخذ رای الکترونیکی در انتخابات شورایاری‌ ها


انتخابات شورایاری‌ های شهر تهران : در این مطلب از بخش اخبار اجتماعی وبسایت نایریکا به آخرین اخبار درباره انتخابات شورایاری های شهر تهران در سال ۱۳۹۸ می پردازیم.

دبیر ستاد اجرایی انتخابات شورایاری‌های شهر تهران:

انتخابات شورایاری از ۸ صبح فردا

۷۰۰۰ صندوق «رای الکترونیکی» در شعب اخذ رای استقرار دارند

۱۲ هزار و ۳۲۸ نفر در انتخابات شورایاری ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد صلاحیت ۱۲ هزار و ۳۰ نفر تایید شده است

انتخابات شورایاری‌ های شهر تهران / آخرین اخبار

انتخابات شورایاری‌ های شهر تهران / آخرین اخبار

به گزارش ایرنا «سید آرش میلانی» روز شنبه در جریان نشست خبری تشریح آخرین وضعیت شورایاری‌های شهر تهران اظهار داشت: در این انتخابات ۱۲ هزار نفر واجد شرایط شده و تنها ۹۸ نفر رد صلاحیت شدند.

وی گفت: امیدواریم با این رویه که شورا و شهرداری در پیش گرفت مشارکت شهروندان در انتخابات شورایاری‌ها افزایش یابد.

ترکیب شغلی نامزدهای انتخابات شورایاری

میلانی با اشاره به ترکیب شغلی شرکت‌کنندگان در این انتخابات گفت: ۲۳ درصد از اصناف، ۴ درصد زنان خانه‌دار، ۱۰ درصد فعالان حوزه مسکن، ۲% دانشجو، ۱۵ درصد کارمند دولت، ۵ درصد وکیل و مشاغل حقوقی، ۵% پزشک و ۲ درصد نیز کارمندان شهرداری هستند.

وی تاکید کرد: تاکنون مشاغل ۶۶ درصد از نامزدهای انتخاباتی مشخص شده است.

هماهنگی سه قوا برای انتخابات

نایب رئیس ستاد هماهنگی شورایاری‌های شهر تهران در خصوص غیرقانونی بودن این انتخابات گفت: از طرف دولت تضمین‌های لازم در خصوص این انتخابات داده شده است.

وی گفت: رئیس شورای شهر تهران نیز موافقت‌های لازم را اخذ کرده است و فردا در جلسه شورای اسلامی شهر تهران، به طور رسمی این موضوع را اعلام می‌کنند.

میلانی تاکید کرد: هماهنگی کامل در سطح سه قوا وجود دارد و امیدواریم شاهد انتخاباتی پرشور باشیم.

انتخابات شورایاریها در ۲ محله برگزار نمی‌شود

میلانی در ادامه سخنان خود عنوان کرد: تنها در دو محله شهر تهران (محله‌های قصر فیروزه و محله زینبیه) انتخابات برگزار نمی‌شود.

وی خاطر نشان کرد: انتخابات در این محلات به یک بازه زمانی دو ماه دیگر موکول می‌شود.

وی دلیل دلیل این موضوع را به حد نصاب نرسیدن کاندیداها در این محلات دانست.

اجرای دستور العمل اجرایی تبلیغات انتخاباتی

نایب رئیس ستاد هماهنگی شورایاری‌های شهر تهران در ادامه با اشاره به تبلیغات انتخابات شورایای های شهر تهران خاطرنشان کرد: انضباط شهری باید در تبلیغات این انتخابات نیز رعایت شود.

وی گفت: توصیه ما این است که در تبلیغات محیطی و مجازی مقررات رسمی کشور روایت شود.

وی ادامه داد: تاکید شده که محل در نظر گرفته شده برای تبلیغ در سراهای محلات هم به طور مساوی مورد استفاده کاندیداها قرار گیرد.

میلانی به شرکت کنندگان در انتخابات شورایاری‌ها توصیه کرد: اگر به صورت لیستی رقابت می‌کنند نباید منجر به تخریب دیگران شوند.

به گفته وی قانون تبلیغات در سایر انتخابات برای انتخابات شورایاری‌ها نیز لازم الاجراست و شرکت کنندگان نباید برای تبلیغات از بنرهایی با سایز بزرگ استفاده کنند و سایز قانونی استفاده از بر ۱۰۰*۷۰ است.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: نصب هرگونه برچسب بر روی صندوق‌های پست و تلفن‌های عمومی و ساختمان ادارات که خسارت‌هایی را به وجود آورد غیرقانونی است.

هزینه ۶ میلیاردی برگزاری انتخابات شورایاری‌ها
میلانی در ادامه درباره هزینه برگزاری این انتخابات اظهار داشت: شورای شهر تهران در بودجه سال ۹۷ مبلغ ۶ میلیارد تومان برای این انتخابات در نظر گرفت.

وی افزود: در بودجه سال ۹۸ نیز به طور مستقیم هزینه‌ای برای این انتخابات در نظر گرفته نشده است.

وی تأکید کرد: اگر هزینه‌ها بیشتر شد باید این طور دیگری تصمیم گرفت.

تکذیب سرقت از ساختمان شورایاری‌ها

میلانی در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا موضوع سرقت از ساختمان شورای شهر تهران را تأیید می‌کنید و در صورت تأیید، چه مدارکی سرقت شده است، گفت: این موضوع را تأیید نمی‌کنم چرا که سرقتی انجام نشده است.

تنها ۲۰۰ نفر از شرکت کنندگان عضو حزب هستند

میلانی در ادامه درباره آمارهای ارائه شده از سوی خبرنگاران مبنی بر اینکه گفته می‌شود ۷۰ درصد شرکت کنندگان را اعضای احزاب مختلف تشکیل می‌دهند، اظهار داشت :‌۲۰۰ نفر از اعضای یک حزب کاندید انتخابات شدند.

وی با بیان اینکه برخی اعداد و رقم‌ها واقعی نیست اظهار داشت: اگر احزاب موفق شده باشند ۱۲ هزار نفر را برای انتخابات شرکت کنند جای امیدواری است.

یک هزار و ۷۰۴ شعبه اخذ رأی در ۳۵۲ محله تهران

همچنین سید حمید طهایی دبیر ستاد هیئت اجرایی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌های شهر تهران با اشاره به آماری مربوط به صندوق‌های انتخاباتی گفت: هشت هزار و ۱۰۰ صندوق رأی در یک هزار و ۷۰۴ شعبه اخذ رأی در ۳۵۲ محله شهر تهران فعال می‌شوند.

وی با بیان اینکه انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، افزود: صندوق‌های آرا الکترونیکی تعدادشان از صندوق‌های دستی بیشتر است و صندوق‌ها به منظور رفاه حال شرکت کنندگان در انتخابات و معطلی کمتر آنها بیشتر شده است.

طهایی اظهار داشت: مراجعه کنندگان به شعب با ارائه کارت شناسایی خود از طریق دستگاه ویژه احراز هویت می‌شوند و سپس می‌توانند رأی خود را اعلام کنند.

طهایی در ادامه درباره رد صلاحیت شرکت کنندگان افزود: صلاحیت افراد شرکت کننده از سوی چهار نهاد ثبت احوال، دادگستری، نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات تأیید شده است.

دبیر ستاد هیئت اجرایی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌های شهر تهران گفت: در زمان ثبت نام از شرکت کنندگان برگه عدم سو پیشینه نیز دریافت شده است.

وی با اشاره به اینکه ممکن است در هر انتخاباتی تخلفی صورت گیرد گفت: هیئت نظارت بر انتخابات نسبت به این موضوع نظارت کامل دارند.

زمان برگزاری انتخابات شورایاریها حداکثر ۱۲ ساعت است

وی همچنین تاکید کرد: انتخابات شورایاری‌ها از ساعت ۸ صبح روز چهارم مرداد ماه آغاز و تا ساعت ۱۶ ادامه دارد.

طهایی تاکید کرد: این انتخابات دو زمان دو ساعته امکان تمدید دارد و حداکثر زمان برگزاری انتخابات ۱۲ ساعت است.

دبیر ستاد هیئت اجرایی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌های شهر تهران کرد: نتایج اولیه چند ساعت بعد از انتخابات و باز شدن صندوق‌ها اعلام می‌شود.

به گفته وی، افرادی که نسبت به نتیجه انتخابات اعتراض دارند، سه روز مهلت دارند تا اعتراض خود را اعلام کنند.

منبع: ایرنا


اطلاعیه شماره ۲ هیات اجرایی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌های محلات شهر تهران

۲۹ تیر ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۷

به گزارش ایسنا به نقل از سایت شهرنوشت، در اطلاعیه شماره ۲ هیات اجرایی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌های محلات شهر تهران آمده است: «پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها در تاریخ جمعه (۴ مردادماه) در مساجد و محلات تهران برگزار می‌شود و کاندیداها فرصت دارند از تاریخ ۱۳۹۸/۰۴/۲۹ لغایت ۱۳۹۸/۰۵/۰۲ با رعایت ملاحظات قانونی تبلیغات لازم برای معرفی برنامه‌های خود را پیگیری کنند.

براین اساس هیات اجرایی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌های محلات شهر تهران به منظور رعایت حقوق شهروندی و لحاظ مصالح شهر و مردم، مجموعه دستورالعمل‌هایی را در خصوص نحوه تبلیغات کاندیداهای محترم تدوین کرده است. بدیهی است رعایت دستورالعمل های مذکور از سوی تمامی داوطلبان الزامی است.

ماده یک: فعالیت‌های مجاز تبلیغاتی نامزدها

۱- کاندیداهای محترم می توانند پس از اعلام رسمی اسامی و با رعایت کلیه قوانین و مقررات و مفاد این دستورالعمل در مهلت تعیین شده توسط هیات اجرایی انتخابات، نسبت به انجام فعالیت های تبلیغاتی اقدام کنند.

۲- تبلیغات کاندیداها در فضای مجازی ضمن رعایت کلیه قوانین و مقررات مربوط بلامانع است.

۳- داوطلبان می‌توانند برای عضویت در شورایاری محله ائتلاف تشکیل دهند.

۴- کاندیداها می‌توانند با رعایت مندرجات این دستورالعمل از طریق نصب پوستر،پلاکارد، تراکت، جزوه و بروشور اطلاعات نسبت به معرفی و تبلیغ خود اقدام کنند. ابعاد پوسترهای تبلیغاتی نباید بیش از۷۰ × ۱۰۰ سانتی‌متر باشد.

۵- کاندیداها در صورت تمایل به تشکیل ستاد انتخاباتی در سطح محله مکلف هستند همزمان با آغاز به کار ستاد تبلیغاتی نشانی و محل ستاد و مشخصات کامل مسئول ستاد را به‌صورت کتبی و به امضای خود (کاندیدا) به هیات اجرائی منطقه اعلام کنند.

۶- درج مدارک تحصیلی و سوابق خدمتی و اجرایی توسط کاندیداها مشروط به وجود مستندات قابل ارایه به هیات‌های اجرایی و نظارت در پوستر، پلاکارد وتراکت‌های تبلیغاتی بلامانع است.

۷- استفاده از عکس کاندیداها در تراکت و بروشورهای تبلیغاتی با رعایت ضوابط و مقررات مندرج در این دستورالعمل بلامانع است.

۸- برگزاری برنامه سخنرانی و پرسش و پاسخ از طرف کاندیداهای انتخاباتی و طرفداران آن‌ها در مکان‌های محصور و مجاز بدون ایجاد هرگونه مزاحمت برای شهروندان محترم و سایر کاندیداها و با رعایت کلیه قوانین و مقررات و موافقت هیات اجرایی منطقه بلامانع است.

تبصره: کاندیداهای انتخاباتی مکلف هستند ۲۴ ساعت قبل از برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم پرسش و پاسخ یا سخنرانی نشانی دقیق محل و ساعت آن را کتباً به هیات اجرایی منطقه اعلام کنند.

۹- استفاده از نظرات شخصیت‌ها (بدون ذکر عنوان و سمت اداری و رسمی آن‌ها)، مجامع، احزاب و گروه های مجاز در تایید کاندیداهای انتخاباتی با ارایه و انتشار مستندات و اجازه کتبی از طرف آنان (شخصیت‌ها) در تبلیغ کاندیداها بلامانع است.

۱۰- کاندیداها می توانند با انعقاد قرارداد و پرداخت وجه آن از خدمات شرکت پست به منظور ارسال بسته‌های تبلیغاتی خود استفاده کنند.

۱۱- تبلیغ کاندیداها در جراید و روزنامه‌ها با رعایت ضوابط و مقررات مربوط به تبلیغات مجاز است.

ماده ۲ : ممنوعیت‌های تبلیغاتی نامزدها:

۱- انجام هرگونه تبلیغات در خارج از مهلت تعیین شده.

۲- هرگونه تبلیغ زودتر از موعد مقرر و ۲۴ ساعت قبل از شروع انتخابات و روز رای گیری.

۳- هرگونه دسترسی غیرمجاز یا تغییر در محتوای تبلیغاتی سایر کاندیداها.

۴- نصب پوستر، پلاکارد و … روی شیشه اماکن صنفی خصوصی ساختمان‌ها و بدنه خودروهای شخصی بدون کسب اجازه رسمی و کتبی از مالکان آن‌ها.

۵- نصب هرگونه تبلیغ روی تاسیسات شهری شامل ساختمان‌های اداری، باجه تلفن عمومی، پل‌های مخصوص تردد عابر پیاده، خودروهای دولتی و نهادهای عمومی و اتومبیل، پست برق، صندوق پستی و دیوار اماکن عمومی.

۶- استفاده از بلندگو و راه اندازی کاروان های شادی در معابر عمومی جهت تبلیغ کاندیداها.

۷- پاره، مخدوش یا معدوم کردن عکس و آثار تبلیغاتی سایر کاندیداها.

۸- هرگونه استفاده از نام و عناوین و تصاویر شخصیت های حقیقی و حقوقی بدون اخذ رضایت کتبی آنان.

۹- درج و اظهار هرگونه مطلب خلاف واقع در اوراق تبلیغاتی.

۱۰- اظهار یا درج هرگونه مطلب تبلیغاتی که امکان ارایه مستندات آن به هیات های اجرایی و نظارتی منطقه وجود نداشته باشد.

۱۱ – تبلیغ علیه کاندیداها و هتک حرمت و حیثیت آن ها به هرطریق که باشد.

۱۲- درج یا اظهار نظر مطالب خلاف واقع.

۱۳- دادن وعده‌های غیرواقعی و غیرمرتبط با وظایف و اختیارات انجمن شورایاری محله.

۱۴- عدم رعایت صداقت و راستگویی در تبلیغات، سخنرانی‌ها و جلسات پرسش و پاسخ.

۱۵- استفاده از دفاتر شورایاری و کلیه اماکن متعلق به شهرداری و موسسات تابع و سراهای محلات برای تبلیغ.

۱۶- دیوارنویسی، راه اندازی کاروان‌های تبلیغاتی و استفاده از بلندگوهای سیار خارج از محیط سخنرانی یا ستاد تبلیغاتی.

۱۷- استفاده از وسایل و امکانات وزارتخانه‌ها و ادارات، شرکت‌های دولتی و موسسات وابسته به دولت و شهرداری‌ها و شرکت‌ها و سازمان‌های وابسته به آن‌ها و نهادها و موسساتی که از بودجه عمومی (به هر میزان) استفاده می کنند.

۱۸- فعالیت تبلیغاتی مجریان و ناظران انتخابات برای کاندیداهای انتخاباتی.

۱۹- الصاق هرگونه آثار تبلیغاتی کاندیداها روی علائم راهنمایی و رانندگی، تابلوی بیمارستان‌ها، تابلوی مدارس و سایر موسسات آموزشی و تابلوهای منصوبه در معابر عمومی.

۲۰- نصب هرگونه عکس و آثار تبلیغاتی کاندیداهای انتخاباتی در محل شعبه ثبت نام و اخذ رای در زمان رای گیری.»

لازم به ذکر است کلیه کاندیداهای محترم پنجمین دوره انتخابات انجمن های شورایاری مکلف هستند ضمن رعایت اصل صداقت و راستگویی و پرهیز از تخریب سایر کاندیداهای محترم در کلیه فعالیت های تبلیغاتی خود، از انجام هرگونه اقدام مغایر با موارد مندرج در این دستورالعمل پرهیز کنند و احترام به قوانین و مقررات عمومی و حقوق شهروندان محترم را به عنوان یک اصل تخطی ناپذیر مدنظر قرار داده و بدان عمل کنند.

کلیه مسئولیت‌های قانونی ناشی از فعالیت‌های تبلیغاتی توسط ستادهای انتخاباتی و طرفداران آن ها بر عهده شخص کاندیداها است و داوطلبان پاسخگوی آن خواهند بود.

منبع: ایسنا

توجه: مطالب بخش پزشکی و سلامت سایت نایریکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.
Subscribe
Notify of
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments